BIOCARD LISZTÉRZÉKENYSÉGI TESZT 1 db

BIOCARD LISZTÉRZÉKENYSÉGI TESZT 1 db
Lisztérzékenységi teszt (önellenőrzésre szolgáló eszköz)
A teszt alkalmas a diéta hatásának ellenőrzésére is.

A teszt működési elve
A coeliakia súlyos, életre szóló emésztőszervi kórkép, mely számos tünetet okozhat, pl. hasmenést, puffadást, fogyást, alultápláltságot
vagy bőrbetegséget (dermatitis herpetiformist). A betegség oka a kalászos gabonák, a búza, rozs és árpa gluten nevű fehérjéivel szembeni túlérzékenység és intolerancia. Glutenmentes diétával ezek a tünetek elkerülhetők.
A Biocard™ Celiac Disease otthon alkalmazható vizsgálati eljárás a coeliakiára jellemző transzglutamináz- ellenes IgA antitestek kimutatására
ujjbegyből vett vérből. A Biocard™ Celiac Disease teszt hasznos segítséget ad a coeliakia felismerésében, de a betegség fennállását, azaz a diagnózist a kezelés megkezdése előtt feltétlenül orvosnak kell megerősítenie.
Glutenmentes diéta mellett a coeliakiára jellemző IgA ellenanyagok szintje csökken, és körülbelül 6 hónap elteltével már nem mutathatók ki a vérből. Ezért a vizsgálat negatív eredményt adhat, ha Ön már glutenmentes diétát folytat. Ennélfogva a Biocard™ Celiac Disease teszt alkalmas a diéta hatásának ellenőrzésére is. Glutenmentes diétát csak orvosi utasításra kezdjen el! A vizsgálat egy csepp (10 mikroliter), ujjbegyből vett vérből történik, és mintegy 5 percet vesz igénybe. A mintavétel gyakorlatilag fájdalmatlan.

A készlet tartalma:
1 alumínium tasak, mely 1 tesztkazettát 1 cseppentőt tartalmaz
1 steril, automata lándzsa a vérvételhez
1 műanyag tartó 10 mikroliteres kapilláris üvegcsővel
1 alkoholos törlő a bőr fertőtlenítéséhez
1 műanyag cső 0,5 milliliter puffer oldattal
1 használati utasítás
5 155 Ft
Egységár: 5 155 Ft/db
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Arukereso.hu Export Kategória
Szépségápolás és egészség/Egészségügyi termék/Ovulációs teszt, terhességi teszt
shopmania.hu