Medinatural bio édes narancs illóolaj 100% 5 ml

Medinatural bio édes narancs illóolaj 100% 5 ml
100% méhviaszból készült gyertya, 100% pamut kanóccal
A méhviasz gyertyák varázslatos fénye, kellemes méz illata melegséget és bensőséges hangulatot visz otthonunkba.
Romantikus érzésekkel tölt el bennünket, bársonyos fényük semmivel sem utánozható, pótolható.
A méhviasz gyertya lángjának melege nyugalommal, örömmel tölt el, így hozzájárul lelki felfrissülésünkhöz.

Bármilyen eseményt még különlegessebbé, ünnepélyesebbé tesz.
pl.:
Kellemes hangulatot teremt egy égő méhviasz gyertya az étkezőasztalon, akár családi vacsoráról, akár egy kettesben eltöltött estéről van szó.

A méhviasz gyertyával telerakott fürdőszobának hihetetlen varázsa van. Piriszkáló fénye, finom illata megnyugvást hoz egy feszítet tempójú nap után.

Hálószobánkban is könnyen varázsolhatunk meghitt hangulatot a méhviasz gyertyák segítségével, egy, a párunkkal eltöltött romantikus estéhez.

A legrégibb és legnagyobb hagyománya a karácsonyi gyertyagyújtásnak van. Olyan pillanatok ezek, amit semmivel sem tudunk pótolni. A gyertyák varázslatos fényei a méhviasz jellegzetes méz illata az ünnep meghittségét, szépségét hangsúlyozzák, feltöltik lelkünket, különleges hangulatot kölcsönöznek otthonunknak, és szeretetet sugároznak.

A méhviasz gyertyát nemcsak pozitív hatású ünnepek és alkalmak során használjuk. Sok esetben éppen akkor vesszük elő, amikor valamilyen bánat ér bennünket, hiszen a gyertya vígasztalást, reményt is jelent lelkünknek. Amikor halottainkra emlékezünk gyertyát gyújtunk. Halottak napján felemelő és egyben borzongatóan különös érzés a gyertyafénybe öltözött temető.
964 Ft
Egységár: 193 Ft/ml
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Arukereso.hu Export Kategória
Ajándékozás/Relaxáció/Illóolaj
shopmania.hu