MEDINATURAL ILLÓOLAJ CITRONELLA 10 ml

MEDINATURAL ILLÓOLAJ CITRONELLA 10 ml
A testgyertya használata olyan ősi kezelési módszer, mely a dél-amerikai indiánokról maradt ránk.

Rájöttek, hogy egy henger alakú tárgy, mely kezdetben fakéregből készített tölcsér volt, elégetése a test különböző pontjain jó hatással van a testet átszövő energiapályák állapotára, működésére.

A beteg tünetei csillapodtak, sok esetben el is múltak, mert a gyertya égése során keletkezett vákuum-hatás megtisztította ezeket, a belső csatornákat a gennyes, gyulladt gócoktól, blokkoktól, javítva a páciens közérzetét, helyreállítva egészségét.


Ma már a TESTGYERTYA jól bevált természetgyógyászati eszközök közé tartozik, világszerte használják kiegészítő terápiaként a különböző egészségügyi problémáknál.

Napjainkban kialakult rossz táplálkozási szokások, és a mozgásszegény életmód következtében a nyirokrendszerünkre túl sok teher hárul.
A lerakódott mérgek nehezen ürülnek. A szervezet nagyon lassan szabadul meg tőlük, ezért okoznak fizikai tüneteket.
Ha a nyirokcsomók telítődnek - lebomlási anyagokkal, salakokkal,baktériumokkal, gombákkal - akkor megduzzadnak, és fájdalmassá válnak.
A nyirokrendszer behálózza egész testünket, befolyásolja az immunrendszer működését, ezért rendkívül fontos a tisztántartása, a dugulás megszüntetése.
Medinatural testgyertya ebben nyújthat segítséget.


MILYEN JÓTÉKONY HATÁSAI LEHETNEK A TESTGYERTYÁNAK

• testi fájdalmak csillapítása
• anyagcsere rendellenességek
• energiablokkok oldása
• fejfájás, migrénes panaszok
• feszült állapot, stressz, idegesség
• mozgásszervi panaszok
• méregtelenítés segítése
• légúti tisztítás
• női, férfi nemi problémák
• izületi-, reumatikus fájdalmak enyhítése


A TESTGYERTYA HOGYAN HAT?

A kezelendő testrész feletti, vagy a csakrapontokat borító bőrfelületre helyezve a gyertya hő- és enyhe vákuumhatással hat, a hatóanyagokban gazdag meleg füstgáz pedig gőzeivel átdiffundál a szöveteken, stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket, energiapályákat.
Beindítja, felpörgeti szervezetünkben szunnyadó öngyógyító regeneráló folyamatokat.

A MediNatural testgyertyával ingerelhetők az akupunktúrás pontok, természetesen azok, amelyek ezen eszközzel hozzáférhetők.
Bioenergetikai hatásával segít helyreállítani az emberi szervezet összetett energetikai rendszerében betegség, rendellenesség, külső hatások miatt keletkezett deformitásokat.

Ez a szelíd népi gyógymód számos kellemetlen, fájdalmas tünetet képes enyhíteni, illetve megszüntetni mellékhatások nélkül.


A MEDINATURAL | FÜLGYERTYA ÉS TESTGYERTYA HATÓANYAGAI

A fülgyertya és testgyertya használata megkönnyíti az illatmolekulák eljutását a belső szervekhez és a nyirokrendszerbe, ahol azok a szervezet önvédelmi képességét támogatják. Serkentik a sejtképződést és az anyagcserét, elősegítik a sejtek természetes megújulását, enyhítik a gyulladások következményeit.

A méhviasz

A Medinatural fülgyertya alapanyagát képező méhviasznak kiváló baktériumölő hatása van, nyugtatja a bőrt és megakadályozza a gyulladások kialakulását, méhviasz fülgyertya serkenti a vér keringését, antiallergén. A méhviasz fülgyertya hatására, javul a bőr sejtjeinek regeneráló képessége.

A MEDINATURAL FÜLGYERTYA ÉS TESTGYERTYA 100 SZÁZALÉKOS MÉHVIASZBÓL ÉS HÍGÍTÁS NÉLKÜL 100 SZÁZALÉKOS ILLÓOLAJ HOZZÁADÁSÁVAL KÉSZÜLNEK!


A borókabogyó illóolaj

Légúti megbetegedések, reuma köszvény, emésztési zavarok, méregtelenítés esetén ajánlott, fogyókúránál segíti a súlycsökkentést, bontja a zsírszöveteket és kihajtja a vizet a szervezetből.
1 008 Ft
Egységár: 101 Ft/ml
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Arukereso.hu Export Kategória
Ajándékozás/Relaxáció/Illóolaj
shopmania.hu