OHROPAX FÜLDUGÓ COLOR 8DB 8 db

OHROPAX FÜLDUGÓ COLOR 8DB 8 db
Ohropax Color szines műanyag füldugó

Az Ohropax Color füldugó lágy, bőrbarát, habosított műanyagból készült több színben – minden egyes füldugó másképpen néz ki. Ideális partikon, szabadidős tevékenységek és sportolás közben és mindenütt, ahogy zavaró a zaj.

Diszkókban, rock- és pop koncerteken és különböző sportrendezvényeken gyakran olyan nagy a zaj, hogy az már az egészséget veszélyezteti. Ilyen esetekben a hallást védeni kell. Szerencsére létezik az Ohropax Color.

A dugók stabilan helyezkednek el a fülben és élénk színük miatt nagyon „vagány" benyomást keltenek. Egész éjjel mulathat abban a biztos tudatban, hogy a zene a fül károsodása nélkül is élvezhető marad.


Csomagolás
8 db füldugó praktikus műanyag dobozkában


Alkalmazása egyszerű

A füldugót tiszta ujjal hosszában szorosan csavarja meg.
Egyik kézzel húzza felfelé a fülét, a másikkal illessze az összecsavart dugót a hallójáratba.
A füldugót addig tartsa ujjával a helyén, amíg az kellőképpen ki nem tágul és biztosan, kényelmesen helyezkedik a fülben.
Ha magas zajszint elleni védelemre kívánja használni, ellenőrizze a termék alkalmasságát. Vegye figyelembe a hangtompítási értékeket és a biztonsági előírásokat.

Alkalmazási területek

Az Ohropax Color füldugó hatékony védelmet nyújt a zajjal és zavaró háttérhangokkal szemben: klubokban, partikon, diszkóban, koncerteken, valamint szabadidőben, otthon egyaránt.

A munkahelyen

A 85 dB feletti zajzónákban a törvény zajvédelmi eszközök használatát írja elő. Az Ohropax Color füldugó sokrétűen alkalmazható kis és nagy légterű irodahelyiségekben egyaránt.

Előnyei:

A fülkagyló nem fülled be, nyomó, szorító érzés sem alakul ki, mint a tokos füldugók használatakor.
Viselése szemüvegesek számára sem okoz problémát.
Védősisakkal, védőszemüveggel és tokos fülvédővel kombinálható.
A beszéd és a figyelmeztető jelek hallhatóak maradnak. A hang csak tompul, de nem kerül kizárásra.

Tolerálhatóság

Az Ohropax Color kimondottan bőrbarát és jól viselhető termék. Allergiát keltő összetevőket nem tartalmaz. A füldugók használatát meg kell szokni. Ajánlatos a viselési időtartam fokozatos növelése. Ritkán előfordulhat, hogy használatakor saját pulzusunkat halljuk, de normál esetben ez rövid idő után megszűnik.
1 138 Ft
Egységár: 142 Ft/db
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Arukereso.hu Export Kategória
Szépségápolás és egészség/Kozmetikum
shopmania.hu